Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Αδιανόητα

1    
      Καιρός να στραφούμε και λίγο στην επικαιρότητα. 

Δ    Επιλέγω για σχολιασμό δυο πράγματα που μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση.

Τ    Το πρώτο: η βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θ. Τζάκρη δήλωσε:"Δεν έχει νόημα να είμαστε σε μια κυβέρνηση συνεργασίας όταν δεν μπορούμε να επιβάλλουμε την ατζέντα μας" !! (βλ. Νέα της 25-10-2013)
      
      Αδιανόητο, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η κρατούσα πολιτική αντίληψη σε τούτον το δύσμοιρο τόπο. Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο, στα χώματα που έζησε ο Αριστοτέλης.  Έλεος, αν είναι να επιβάλλεις την ατζέντα σου, ο άλλος γιατί να συνεργαστεί; 
      
      Το δεύτερο: στο άρθρο 31 της "προγραμματικής συμφωνίας" των κυβερνητικών εταίρων (Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ) που αναφέρεται στη Δημόσια Διοίκηση αναγράφεται: "Κανένας εργαζόμενος στο Δημόσιο που κάνει στοιχειωδώς τη δουλειά του δεν έχει λόγο ανησυχίας" !!

      Απίστευτο, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η κρατούσα αντίληψη σε τούτο τον δύσμοιρο τόπο. Η χώρα κατακρημνίζεται και από τον υπάλληλο ζητούμε να κάνει μόνο το "στοιχειώδες".  Αν είναι δυνατόν.... Δηλαδή κύριοι κυβερντώντες, αν ήταν δική σας η επιχείρηση θα ζητούσατε από τους εργαζόμενους να κάνουν μόνο το στοιχειώδες;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου