Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Κουλ ου άχατ


Παρακαλώ βγάλτε συμπέρασμα:

1. Η είσπραξη των τελών για τη ραδιοτηλεόραση και τους Δήμους μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ ήταν και είναι με πάγια νομολογία των δικαστηρίων μας συνταγματική. Παραδόξως πως η είσπραξη του τέλους ακινήτων μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ είναι αντισυνταγματική, όπως προσφάτως απεφάνθη το πρωτοδικείο.

2. Η στάση εργασίας των δικαστών μας, έστω και αν ρητώς σαφώς και κατηγορηματικώς το άρθρο 23   του Συντάγματος απαγορεύει την "απεργία με οποιαδήποτε μορφή" στους δικαστικούς λειτουργούς, είναι συνταγματική κατά την ένωση δικαστών και εισαγγελέων. Παραδόξως πως η ένωση εισαγγελέων επιβεβαιώνοντας τη συνταγματικότητα της στάσης εργασίας των δικαστικών, εγκαλεί για ευθεία παράβαση του Συντάγματος τον Υπουργό Οικονομικών, ο οποίος με δήλωσή του κάλεσε τη ΔΕΗ να συνεχίσει να εισπράττει το τέλος ακινήτων με τους λογαριασμούς της, παρά τη δικαστική απόφαση.

3. Η επίθεση κατά του βουλευτή Στρατούλη χαρακτηρίστηκε από το ΣΥΡΙΖΑ δολοφονική και φασιστική.    Παραδόξως πως, η  live επίθεση εναντίον του αιματοβαμμένου βουλευτή Χατζηδάκη (και τόσων άλλων) ήταν η δικαιολογημένη αγανάκτηση των εξεγερμένων ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα.

4. Η μετατροπή ενός ολόκληρου πανεπιστημίου σε χωματερή, ήταν το αποτέλεσμα των δίκαιων και ιερών αγώνων των εργαζομένων για δουλειά. Παραδόξως πως, η κλήση της αστυνομίας για να αποτραπεί ο προφανής, άμεσος και αποδεδειγμένος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία καταδικάστηκε ως αστυνομοκρατία και παραβίαση του πανεπιστημιακού ασύλου.

Βγάλατε συμπέρασμα; Εγώ, ναι: Κουλ ου άχατ, δηλαδή σε νεοελληνική παραφθορά της αραβικής λέξης: κουλουβάχατα.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου